مدیر نمایشگاه ایرانپلاست با اشاره به نشستهای پرشمار در شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای رفع مشکلات تبادلات ارزی و تجاری با کشورهای همسایه با هدف صادرات محصولات پتروشیمی، گفت: این مشکلات در حال بررسی است و پس از نمایشگاه با همکاری سازمان توسعه و تجارت راهکار حل این مشکل ارائه میشود.
صابر پرنیان در جلسه میز تجاری کشور عراق اظهار کرد: با وجود ظرفیت های بسیار بالای استان در حوزه تجارت، رشد هفت درصدی صادرات به عراق قابل قبول نبوده و حتی در شأن اقتصاد استان نیست. وی ادامه داد: امسال محصولات پتروشیمی و پایه نفتی، انواع مقاطع فولادی.
شرکت پتروشیمی پردیس به لطف عملکرد درخشان مدیریت و تلاشهای مستمر و شبانه روزی متخصصان به عنوان بزرگترین تولید کننده اوره و آمونیاک در کشور، در زمینه فروش محصولات و صادرات کشور موجب افتخاراتی شده است.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران تأمین پایداری عملیات و بالا بردن قابلیت اطمینان عملکرد تجهیزات و تأسیسات نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و اساسی آنها را از جمله اولویتهای مدنظر برشمرد.
موسسه کپلر که خدمات مربوط به ردیابی کشتیها را ارائه میدهد اعلام کرد که ایران طی سه ماه گذشته ۲۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده خود را روانه بازار جهانی کرده است.
معاون تولید شرکت نفت ستاره خلیج فارس از اجرای طرحهای توسعهای بهمنظور افزایش ظرفیت پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و گفت: تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس بهعنوان اصلیترین تأمینکننده بنزین کشور، نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر اسبق امور بینالملل وزارت نفت گفت: ما به سرمایهگذاری کلانی در زمینه نفت و گاز نیاز داریم، اکنون در مورد رقمهای حداقل 200 میلیارد دلار بحث میشود، بنابراین بدون سرمایهگذاری خارجی صادراتی شدن گاز ایران میسر نیست اگر هم زمینه فراهم شود 5 تا 10 سال طول میکشد.
پژوهشگران مرکز واحدهای پیش ساخته فرآورش نفت خام جهاد دانشگاهی با استفاده از حداکثر توانمندی ساخت داخل، با نمک زدایی و جداسازی آب و رسوبات از نفت، روزانه ۶۰ هزار بشکه نفت خام را به صورت آماده صادرات یا ارسال به پالایشگاه ها تحویل شرکت ملی نفت میدهند.
شرکت پتروشیمی امیرکبیر در عملکرد ۵ ماهه ۱۴۰۱ خود نسبت به مدت مشابه سال گذشته توانست با تغییر سیاست های خود در تولید و فروش،شاهد رشد قابل ملاحظه ای در حوزه های یاد شده باشد.
کارشناس ازدیاد برداشت نفت گفت: صدور بی رویه مجوز برای توسعه پتروشیمیهای تولیدکننده متانول، سبب افزایش ناترازی گاز در کشور شده و اگر این روند ادامه یابد، صادرات گاز کاهش مییابد.
با توجه به ظرفیت 2.3 میلیارد مترمکعب سالیانه خط لوله موجود بین دو کشور ایران و ارمنستان، پیشنهاد میشود علاوه بر قرارداد تهاتر فعلی گاز و برق بین دو کشور، صادرات گاز به ارمنستان تا سقف ظرفیت خط لوله انجام پذیرد.